Home Trasee Atracții Artizani Experiențe Cazări Susține Parteneri Media Kit Ghid de călătorie Contact
1/4
2/4
3/4
4/4

Agropensiunea Maria

Unguraș

Agropensiunea Maria este încadrată intr-un sat liniștit, Unguraș, din județul Maramureș care dispune de 7 camere, unele fiind cu baie proprie, iar altele cu baie comuna, micul dejun fiind asigurat de gazdă, prânzul și cina se pot servi la un preț separat.


Pensiunea prezintă atât conexiune la internet, cât și climă în sala de mese.Cabana prezintă o sala de mese care poate fi folosită și in scopul realizării unor evenimente precum: zile aniversare, conferințe, expoziții, cu o bucătărie special amenajată pentru a putea fi folosită și de către clienți. Spațiul exterior este unul vast, cu parcare supravegheata video, gratuită, unde copii se bucură de un loc de joacă, de biciclete, de natura și de animalele din gospodărie; totodata, relaxarea supremă fiind ciubărul adăpostit sub umbrela și șezlongurile.În modul tradițional maramureșean este realizat foișorul, care respectă nișa de a avea atât un cuptor cu vatră, sobă și un grătar cât și un spațiu sanitar.
Pentru a descoperi peisajele, patrimoniul cultural si traditiile vă invitam la o plimbare cu șareta sau cu bicicletele.


Straiele populare sunt ocazia perfecta pentru a cunoaște in profunzime rădăcinile locului, de a cunoaște povesti de viata, de a-ți recunoaște și duce mai departe identitatea, de roman.

 

Accesați AICI pagina de facebook a agropensiunii pentru mai multe detalii.

 

Citește mai mult

Unde e

Unguraș

Pe care traseu se afla

38

Chechiș - Șindrești
13km · 1/2 zi

39

Șindrești - Plopiș
14km · 1/2 zi

41

Șișești - Baia Sprie - Baia Mare
17km · 1/2 zi

Programează o vizită

0757570987