Home Trasee Atracții Artizani Experiențe Cazări Susține Parteneri Media Kit Ghid de călătorie Contact
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Cabana Paulownia

Budești

Cabana Paulownia este o cabană cu o grădină de peste 1 hectar, situată în mijlocul naturii, într-o locație retrasă la 3 km de centrul Satului Budești din Maramureș. Cabana este prelucrată manual din lemn, folosind metode tradiționale, ceea ce o face unică și plină de personalitate. Are o capacitate maximă pentru 8 persoane (în două camere cu câte două paturi duble), iar oaspeții pot rezerva cabana completă.

 

Facilități:

Grădină: 1 hectar de pădure, unde poți sta liniștit într-un hamac după ce ai mâncat niște delicioase bucate tradiționale.

Bucătărie: dotată cu oale, vase și ustensile, ierburi aromatice și condimente de înaltă calitate pentru a vă condimenta mâncarea favorită.

Camera de zi: vă puteți relaxa pe canapea în timp ce priviți pe fereastră peisajul frumos, care va înconjoară si va îndeamnă la o drumeție.

Dormitoare: 2 cu câte 2 paturi duble fiecare. Husele pentru pături și perne sunt confecționate manual din bumbac organic, foarte plăcut pentru piele. Fiecare dormitor are o capacitate de 4 persoane.

Baie: din lemn și piatră dotată cu șampon, săpun, prosoape și uscător de păr.

 

Pentru mai multe detalii accesati website-ul lor AICI.

Citește mai mult

Unde e

Budești, nr. 1

Pe care traseu se afla

23

Breb - Budești
8km · 1/2 zi

24

Budești - Cavnic
23km · 1 zi

Programează o vizită

0790 575 038